DKK 350,00

Kaninlangtur 2017

15.09.2017 kl. 16:00 Danske Studenters Roklub, København Ø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 350,00

Årets langtur for kaniner ligger den 15. – 17. september 2017. Gå ikke glip af denne fantastiske tur. Det bliver en super sjov tur med masser gode oplevelser både på vandet og til lands. Sidste salgsdato er tir. d. 5. sep.

Turen går til Hvidovre Roklub (evt. med overnatning i ARK fredag – nærmere info følger). Vi ror i Københavns Havn, gennem slusen ved Sydhavn og ture med forskellige distancer lørdag.

Vi mødes ved DSR kl. 16:00 om fredagen d. 15. september og regner med at være tilbage igen kl. 16 om søndagen d. 17. september.

Der er info-aften med forberedelse inden turen d. 17. august – umiddelbart efter ræserkanin. Der vil blive fulgt op af en infomail med pakkeliste osv.

Prisen for denne fantastiske weekend bliver 350 kr. Prisen dækker mad og logi. Hertil kommer drikkevarer, som vil blive solgt separat.

Der er et maksimalt antal billetter til salg på 26, og sidste salgsdato er 5. september 2017. Langtursstyrmændene til turen skal ikke købe billet.

Har du kun mulighed for at deltage en af dagene, er det muligt at være to om en billet. Den ene person vil så være der fredag aften til lørdag morgen eller aften, hvorefter de bliver afløst af nummer to. Dette skal dog arrangeres intern mellem jer selv, men informer venligst om byttet til kaninlangtur@gmail.com , da det kan have betydning for tjanser og 
fordeling i bådene.

Det bedste hilsner fra Kaninlangtursudvalget
Stine, Signe, Rune, Helle og Mette