DKK 200,00

DSR’s fødselsdagsfest

28.06.2014 kl. 18:00 Danske Studenters Roklub, København Ø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 200,00

Skynd dig at købe din billet – helst allerede nu – så du er sikker på at være med til at råbe hurra for verdens bedste roklub! Vi fejrer DSR’s 147 år med en god dansk sommerfest med mad og drikke og dans i den lyse sommernat. Du kan købe to slags billetter: Middagsbillet (pris 200 kr.) Dørene åbnes kl. 18 og prisen indbefatter både velkomstdrink, middag, DJ og dans til den lyse morgen. Festbillet (pris 60 kr.) Dørene åbnes kl. 23 for dig, der ikke kan nå middagen, men ikke vil gå glip af en svingom eller at hænge ud i baren. Køb din billet allerede nu! Sidste frist for køb af middagsbilletter er mandag d. 23. juni, da kokken skal have besked om antal spisende i god tid. Vi glæder os til at feste med jer! Festudvalget

Skynd dig at købe din billet – helst allerede nu – så du er sikker på at være med til at råbe hurra for verdens bedste roklub! Vi fejrer DSR’s 147 år med en god dansk sommerfest med mad og drikke og dans i den lyse sommernat.

Du kan købe to slags billetter:

Middagsbillet (pris 200 kr.)

Dørene åbnes kl. 18 og prisen indbefatter både velkomstdrink, middag, DJ og dans til den lyse morgen.

Festbillet (pris 60 kr.)

Dørene åbnes kl. 23 for dig, der ikke kan nå middagen, men ikke vil gå glip af en svingom eller at hænge ud i baren.

Køb din billet allerede nu! Sidste frist for køb af middagsbilletter er mandag d. 23. juni, da kokken skal have besked om antal spisende i god tid.

Vi glæder os til at feste med jer!
Festudvalget